Wellness en Voetreflex

Ontspannen, genieten en Relaxen zijn de kern woorden voor deze groep behandelingen.
Er is voor ieder wat wils en op u behoeftes aan te passen.

Wellness voetbehandeling 55,50
Moe of gestrest? Dan is deze behandeling uitermate geschikt voor u! Een ontspannend voetbad, heerlijke scrub en ontspannende voetmassage en eventueel het mooi maken en lakken van uw nagels. U komt als herboren weer de stoel uit.

Wellness behandeling Klei 33,50
Deze zuiverende en rustgevende pakking brengt u weer terug bij de kern. Een kleipakking bevat allerlei heilzame stoffen, onder andere magnesium, zwavel, calcium, ijzer, kalium, zink en veel zuurstof en water. Via uw voeten stimuleert het de stofwisseling in uw lichaam, het ontgift, voedt, verzorgt en ontspant. Klei, aarde, leem stimuleert het immuunsysteem en is weerstand verhogend.
Te combineren met elke behandeling.

Voetreflexmassage 55
Voetreflexmassage gaat er vanuit, dat punten op de voet corresponderen met organen, zenuwbanen en spieren in het lichaam. Deze punten worden reflexzones genoemd. Door massage en druk uit te oefenen op deze relfexzones wordt er een reactie bewerkstelligd, waardoor ontspanning gaat ontstaan en het zelfhelende vermogen van het lichaam weer in gang wordt gezet.

Locatie

Raadhuislaan 80
3755 HD Eemnes

Contact

Tel. 06-80 11 75 13
info@centrumeemnes.nl

KvK 32117023
BTW nr. beschikbaar op aanvraag.

Openingstijden

Maandag t/m zaterdag op afspraak.

Indien u een afspraak wilt annuleren dient u dit minimaal 24 uur van tevoren te doen. Voor afspraken die te laat worden afgezegd brengen wij 50% van de kosten in rekening.

Aangesloten bij

Staat ingeschreven in het KRP register onder nummer 5101 en is lid van branche organisatie provoet NR 301282